1149 Budapest,
Angol u. 38. 2/110.

09:00 – 16:00

Hétköznap

Ajánlat kérés

Bérszámfejtés

Bérszámfejtés Budapest, bérszámfejtés árak, bérszámfejtés kiszervezés


Ha egy cégvezető azon kapja a fejét, hogy szüksége lenne gyorsan bérszámfejtésre, akkor fel merül a kérdés, hogy mit is tegyen? Első körben, hogy keressen fel irodánkat, akik bérszámfejtés kiszervezésével foglalkozunk. De sok esetben fordul elő, hogy a gyorsaság nagy úr, és emellett vannak különböző követelmények is, amelyekre oda kell figyelni, ha egy cég új munkavállalót kezd foglalkoztatni.

A legelső kérdés, hogy milyen papírokra van szüksége az első napján a munkavállalónak?

Az új munkavállalónak be kell mutatnia az iskolai végzettségeit igazoló dokumentumokat, főleg azt, amely a munkakör betöltéséhez szükséges. Az új munkavállalónak át kell adnia az előző munkáltatójától származó kilépő dokumentumokat, a társadalombiztosítási kis könyvét. 

Milyen papírokat kell a cégnek kitöltenie, aláíratnia stb.?

A legfontosabb papír a munkaszerződés, mert a munkaviszony a munkaszerződéssel jön létre. A munkaszerződést írásba kell foglalni, amelynek tartalmaznia kell a munkavállaló alapbérét és munkakörét. Ezek hiányában a munkaszerződés a felek között nem jön létre. El kell készíteni a cégnek a munkaköri leírást, amely lehet a munkaszerződés része is. Fontos, hogy a munkaköri leírást is írásba kell foglalni. Mind a munkaszerződésnél, mind a munkaköri leírásnál ne felejtsük el, hogy mindkét fél, a munkáltató és a munkavállaló aláírása elengedhetetlen fontosságú egy esetleges későbbi munkaügyi vita esetén. Ki kell állítania a cégnek a munkáltatói igazolást a munkavállaló nyilvántartásba vételéről. A cégnek tájékoztatni kell a munkavállalót a tárgyévi szabadságokról.

Az új munkavállalónak a személyi jövedelemadó előleg megállapításához a következő nyilatkozatokat kell kitöltenie:

Adóelőleg-nyilatkozat a családi kedvezmény érvényesítéséről a munkáltatótól származó bevétel adóelőlegének megállapításához.Adóelőleg-nyilatkozat a súlyos fogyatékosságról, ha van az szja személyi kedvezmény érvényesítéséhez. 16 év alatti gyermekekről nyilatkozat a pótszabadság megállapításához.


Bérszámfejtés árakról érdeklődjön elérhetőségeinken! Bérszámfejtés Budapest több éves tapasztalattal.

Bérszámfejtés Budapest, bérszámfejtés árak, bérszámfejtés kiszervezés
Bérszámfejtés

Érdeklődne, esetleg kérdése lenne? Kérem forduljon felénk bizalommal.