1149 Budapest,
Angol u. 38. 2/110.

09:00 – 16:00

Hétköznap

Ajánlat kérés

Blog

2019. 07. 09. 18:19

Könyvelő iroda, bérszámfejtés a 14.kerületben

A könyvelőA könyvelő a tolmács, aki lefordítja a könyvelés nyelvét közérthetővé, aki segít eligazodni a szabályok, rendeletek, törvényi kötelezettségek útvesztőjében. Olyan naprakész szakember ő, aki tisztában van mindennel, ami egy vállalkozást érinthet a hétköznapokban és tudja a megoldást a felmerülő problémákra. Pontosan ezért nem létezhet nélküle egy cég sem, hiszen ha a vállalkozó azzal töltené az idejét, hogy megismerjen minden könyveléssel kapcsolatos tudnivalót, ki foglalkozna a vállalkozással? Nem jutna ideje érdemi munkára. Hát ezért nagy butaság a könyvelő díjazásán spórolni.Könyvelő irodaVáltozó, hogy valaki egyetlen személyt szeretne beavatni cége bizalmas ügyeibe, vagy inkább egy könyvelő irodára bízná a könyvelését

2019. 04. 18. 15:31

A jó könyvelés alapja: a pontos adminisztráció!

A jó könyvelés alapja: a pontos adminisztráció. Amikor könyvelési szolgáltatást, könyvelőt, könyvelő irodát keresünk annak reményében, hogy sikerül tapasztalt szakemberek kezébe kiszervezni például a bérszámfejtés vagy az adótanácsadás feladatát, sokunknak görcsbe rándulhat a gyomra. Hiszen a jó könyvelő ritka, mint a fehér holló. Nagyon ritkán találkozunk ugyanis a hétköznapokban olyan céggel vagy vállalkozóval, aki teljes magabiztossággal kijelenthetné, hogy ő bizony teljes mértékben elégedett a könyvelőjével vagy a könyvelő irodával, amelyik a bérszámfejtést és az adótanácsadás szolgáltatást is végzi számára. A könyvelés árak Budapesten ráadásul egyre inkább az egekbe szöknek,

2019. 01. 09. 13:20

2019. évi változások

- Béren kivüli juttatások- egyes meghatározott juttatások- osztalék után 2019. január 1-től nem EHO terheli (14%), hanem szociális hozzájárulási adó (19,5%) a juttatásokat.Nem minősül egyes meghatározott juttatásnak : - Erzsébet utalvány - munkahelyi étkeztetés - helyi utazási bérlet - iskolarendszerű képzési költség - önkéntes biztositópénztárba fizetett munkáltatói hozzájárulás Ezek a juttatások 2019. január 1-től bérjövedelemként adóznak.Ezek a juttatások 2019. január 1-től bérjövedelemként adóznak.Minimálbér149.000.-Ft Garantált bérminimum 195.000.-FtLakóingatlan-értékesités- 2020. január 1-től az új lakóingatlan értékesitése ismét 27%-os áfával adózik. - A kedvezményes 5%-os adókulcsot 2023.december 31-ig a következő esetekben kell alkalmazni:

2018. 01. 30. 09:47

Milyen a jó könyvelő

Egy gazdálkodó szervezet vezetőjének egyszerre nagyon sok különböző dologra kell figyelnie, számos komoly döntéshelyzetbe kerül nap mint nap, az energiáit annyira felemészti a cégének irányítása, hogy egy jó könyvelő igencsak meg tudja nehezíteni a mindennapjait.A rossz könyvelőkről már sokszor beszéltünk, és mindenki tudja, hogy a rosszul végzett könyvelés akár a cég pusztulását is okozhatja. Könyvelés árak kedvezően!Arról viszont már nem nagyon szokott szó esni, hogy a jól elvégzett könyvelésnek milyen kockázatai és mellékhatásai fordulhatnak elő, pedig ezeket sem szabadna elhanyagolni. Könyvelés Székesfehérvár.A jó könyvelő viszonylag könnyen felismerhető és jó néhány, a nyugalom megzavarására alkalmas tulajdonsággal rendelkezik.

2018. 01. 30. 09:47

Bérszámfejtés

Egy cégvezetőben felmerül a gondolat, hogy mit tegyen, ha gyorsan bérszámfejtésre van szüksége. Az első lépés az kell, hogy legyen, hogy keressen fel bennünket, akik bérszámfejtés kiszervezésével foglalkozunk. De néha a gyorsaság fontos, és emellett vannak különböző követelmények is, amelyekre oda kell figyelni, ha egy vállalkozás új munkavállalót kezd alkalmazni.

2018. 01. 30. 09:47

Könyvelési anyagok megőrzése

Sűrűn feltett kérdésnek számít, hogy egy cégnek mennyi ideig kell megőriznie a különböző bizonylatokat, szerződéseket és egyéb hivatalos dokumentumokat, ám a kérdésre adott válasz nem mindig könnyű. Éppen ezért szándékoztunk összegyűjteni 5 hasznos információt a témában!

2018. 01. 30. 09:47

Miért jó hogyha könyvelő végzi a bérszámfejtést?

Gondoljuk, hogy erre a kérdésre egyszerű a válasz, hiszen JÓVAL KÖNNYEBB mindenkinek, hogyha a könyvelő végzi el a bérszámfejtést, hisz így rengetek energiát és pénzt spórolhatunk meg, illetve a hibázási lehetőségeket esélye is csekély. Na de lássuk, kicsit részletesebben kifejtve mindezeket.

2018. 01. 30. 09:47

Hogyan fogja a mesterséges intelligencia automatizálni a könyvelést?

A könyvelés leginkább egy analitikus munka, számokkal és matematikai képletekkel dolgozik. Kisebb részben intuitív munka, amihez már szükségünk lehet egy szakemberre. Mi az oka annak, hogy nem automatizálták a könyvelést eddig? Mi várható az elkövetkező évtizedekben? Ezekre a kérdéseket próbáljuk megválaszolni a következőkben.

Érdeklődne, esetleg kérdése lenne? Kérem forduljon felénk bizalommal.