1149 Budapest,
Angol u. 38. 2/110.

09:00 – 16:00

Hétköznap

Ajánlat kérés

A jó könyvelés alapja: a pontos adminisztráció!

A jó könyvelés alapja: a pontos adminisztráció 

Amikor könyvelési szolgáltatást, könyvelőt, könyvelő irodát keresünk annakreményében, hogy sikerül tapasztalt szakemberek kezébe kiszervezni például abérszámfejtés vagy az adótanácsadás feladatát, sokunknak görcsbe rándulhat agyomra.

Hiszen a jó könyvelő ritka, mint a fehér holló.

Nagyon ritkán találkozunk ugyanis a hétköznapokban olyan céggel vagyvállalkozóval, aki teljes magabiztossággal kijelenthetné, hogy ő bizony teljesmértékben elégedett a könyvelőjével vagy a könyvelő irodával, amelyik abérszámfejtést és az adótanácsadást is végzi számára.

A könyvelés árakBudapesten ráadásul egyre inkább az egekbe szöknek, hiszen nemcsak avállalkozók érzik meg, hogy egyre több terhet ró rájuk az állam, hanemugyanezek a terhek a könyvelőknek is plusz feladatot jelentenek.

A könyvelő választás márpedig kikerülhetetlen, hiszen a bérszámfejtés vagyaz adótanácsadás elképzelhetetlen egy profi könyvelő iroda nélkül, legalábbisBudapesten.

Ha azt szeretnénk, hogy ne roppanjunk össze egyes pénzügyi szervezési feladatok, számlázás, adóbevallás, költségelszámolás és hasonlóksúlya alatt, akkor ezeket is érdemes kiszervezni egy rutinos, tapasztalt éstermészetesen szakmailag is képzett, naprakész könyvelő irodának.

A könyvelés fontosságát sajnos, sokan méltatlanul elhanyagolják – különösenkezdő vállalkozókra jellemző ez.

Ők pedig később sajnálatos módon akár egysúlyos büntetési összeggel vagy akár bezárási kényszerrel terhelten kénytelenekszembesülni azzal, hogy bizony egy profi könyvelő díjára költött összeg csak acsekély hányadát jelentette volna annak az anyagi vagy akár erkölcsiveszteségnek, amely egy rossz döntés vagy éppen valamilyen kötelezettségfigyelmen kívül hagyásának következménye.


Azok a könyvelők, akik egy könyvelő irodában nemcsak könyveléssel, hanembérszámfejtéssel és adótanácsadással is foglalkoznak, általában egyetértenekabban, hogy nincsen profi könyvelés tökéletesen szervezett adminisztrációnélkül.


Ha pedig minden egyes költség-számla a helyén van, akárcsak egy szövegkiemelőt vagy egy nyomtatópatront is vásároltunk, akkor biztosan könnyebblesz a bérszámfejtés és az adótanácsadás is, hiszen nemcsak hamarabb fognaktudni végezni a munkával – kiküszöbölve az esetleges határidő-problémákat, csúszásokat,késéseket – hanem a fontos forintok sem tűnhetnek el sehol sem nyomtalanul.

A könyvelő személyisége is nagyon fontos kapcsolódási pont lehet.

Hiszen akönyvelő a bizalmasunk, egy olyan személy, aki a cégünk kényes, bizalmas ügyeitintézi.

A jó könyvelőnek ezért nemcsak a számok világában kell otthon lennie,hanem ő ideális esetben egy olyan szimpatikus, intelligens, együtt érző,diszkrét személyiség is, akire bátran rábízhatjuk cégünk vagy vállalkozásunklegféltettebb titkait.

Ne hanyagoljuk el tehát a könyveléssel, bérszámfejtéssel vagyadótanácsadással megbízni szándékozott könyvelő iroda körültekintőkiválasztását sem Budapesten, sem vidéken! 

Ne riasszanak el bennünket azesetlegesen kicsit magasabb könyvelés árak sem!

Hiszen egy professzionálisanműködő, rutinos öreg rókákból álló könyvelő iroda segítségével rengeteg pénzt,nem utolsósorban pedig ugyancsak rengeteg időt, energiát és idegeskedést ismegspórolhatunk magunknak, ezzel pedig jelentősen kompenzálni tudjuk afelmerülő könyvelés árakat!

Olvassa el további hasznos cikkünket is hasonló témakörben

Könyvelés a 14.kerületben, könyvelő iroda a 14.kerületben kedvező árakon! 

Érdeklődne, esetleg kérdése lenne? Kérem forduljon felénk bizalommal.