1149 Budapest,
Angol u. 38. 2/110.

09:00 – 16:00

Hétköznap

Ajánlat kérés

Könyvelő iroda, bérszámfejtés a 14.kerületben

Könyvelő iroda, bérszámfejtés a 14.kerületben

A könyvelő Budapesten

A könyvelő a tolmács, aki lefordítja a könyvelés nyelvét közérthetővé, akisegít eligazodni a szabályok, rendeletek, törvényi kötelezettségekútvesztőjében. Olyan naprakész szakember ő, aki tisztában van mindennel, amiegy vállalkozást érinthet a hétköznapokban és tudja a megoldást a felmerülőproblémákra. Pontosan ezért nem létezhet nélküle egy cég sem, hiszen ha avállalkozó azzal töltené az idejét, hogy megismerjen minden könyvelésselkapcsolatos tudnivalót, ki foglalkozna a vállalkozással? Nem jutna ideje érdemimunkára. Hát ezért nagy butaság a könyvelő díjazásán spórolni.

Könyvelő iroda Budapesten

Változó, hogy valaki egyetlen személyt szeretne beavatni cége bizalmasügyeibe, vagy inkább egy könyvelő irodára bízná a könyvelését. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is. Természetesen, aki eleve bizalmatlan és az ismegerőltető számára, hogy egy embert beavasson, az ne is gondolkodjon akönyvelő irodán. Bár a gyakorlat szerint ezekben az irodákban is leosztásrakerülnek az ügyfelek és minden ügyfélnek meg van a maga könyvelője, azinformációk mégsem csak egy ember birtokában vannak. Ami viszont előnye egykönyvelő irodának az az, hogy minden könyvelési területnek meg lehet a sajátszakértője, aki jobban tud specializálódni az adott témában.

Adótanácsadás Budapesten

Az általános, adózást érintő kérdésekre a könyvelőnk is tud válaszolni, deha egy eset már bonyolultabb, ajánlott adótanácsadó szakemberhez fordulni. Azadótanácsadó kicsit olyan, mint az ügyvéd a bíróságon: ő is teljes körűképviseletét látja el ügyfelének, csak míg az ügyvéd a törvényekben van otthon,addig az adótanácsadó az adózást érintő jogszabályokban. Tehát ha már kisebbösszetűzésbe is keveredtünk az adóhatósággal, mindenképpen tanácsosszakemberre, tehát adótanácsadó szakemberre bízni az ügy lebonyolítását.

Mit értünk bérszámfejtés alatt?

A bérszámfejtés magába foglalja a munkaadó és a munkavállaló,illetve az egyéb jogviszonyban állók, például a megbízással dolgozók bér ésbérjellegű juttatásaival, jövedelmeikkel kapcsolatos adó- és járulékfizetésikötelezettségeinek kiszámítását, nyilvántartását, igazolását, valamint az ezzelkapcsolatos adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítését.


Olvasson további érdekes cikkeket itt!

Érdeklődne, esetleg kérdése lenne? Kérem forduljon felénk bizalommal.