1149 Budapest,
Angol u. 38. 2/110.

09:00 – 16:00

Hétköznap

Ajánlat kérés

Milyen a jó könyvelő

Milyen a jó könyvelő ?


Egy gazdálkodó szervezet vezetőjének egyszerre nagyon sok különböző dologra kell figyelnie, számos komoly döntéshelyzetbe kerül nap mint nap, az energiáit annyira felemészti a cégének irányítása, hogy egy jó könyvelő igencsak meg tudja nehezíteni a mindennapjait.

A rossz könyvelőkről már sokszor beszéltünk, és mindenki tudja, hogy a rosszul végzett könyvelés akár a cég pusztulását is okozhatja. Könyvelés árak kedvezően!

Arról viszont már nem nagyon szokott szó esni, hogy a jól elvégzett könyvelésnek milyen kockázatai és mellékhatásai fordulhatnak elő, pedig ezeket sem szabadna elhanyagolni. Könyvelés Székesfehérvár.

A jó könyvelő viszonylag könnyen felismerhető és jó néhány, a nyugalom megzavarására alkalmas tulajdonsággal rendelkezik.

A jó könyvelő:

Pontos, precíz. A jó könyvelő keze nyomán a könyvelés mindig egyértelmű, tiszta, jól átlátható.

A jó könyvelő mindig pontosan betartja a határidőket, és formailag (is) tökéletes munka jellemzi.

Olyannyira megszállottja a pontosságnak, hogy erre még büszke is, sőt, munkájára garanciát vállal, a törvényben előírt minimumon felül is.

odáig terjed, hogy szükség esetén felhívja a cégvezetőt, figyelmezteti a közelgő határidőkre, bekéri a könyveléshez szükséges anyagokat, és akár személyes találkozóra is igényt tarthat, ha talál valami egyeztetni valót. Bérszámfejtés árak itt!

Szenvedélyes.

Imádja a munkáját, éppen ezért keresve kutatja az újdonságokat, mindig naprakész a könyvelés technikai újításaiban és a jogszabályi módosításokban – sőt, képes erről jó előre beszélni az ügyfelekkel.

Szegény cégvezető meg nem az utolsó (vagy utolsó utáni) pillanatban szembesül a változásokkal, hanem számos egyéb sürgős teendője mellett lassan, alaposan, gondos munkával készítheti fel a vállalkozását a zökkenőmentes változásokra.

A könyvelésben teljesen önállóan koordinálja a könyvelő az újdonságok bevezetését, sőt, még tanácsokkal is elláthatja szegény elfoglalt cégvezetőt, hogy a könyveléshez szükséges dokumentumokat hogyan gyűjtse, rendszerezze és tárolja. Bérszámfejtés kiszervezése. Könyvelő árak itt!

Gazdaságtudatos. Olyannyira ügyel a költséghatékony megoldásokra, hogy ha talál olyan megoldásokat vagy gazdasági elemeket, amivel pénzt spórolhat meg a vállalkozásnak, arról szól is a cégvezetőnek. Szeged Könyvelő

Mivel a jó könyvelő mindig naprakész, személyre szabott információkkal tud szolgálni, mellékhatásként ügyfelei fejlődésre, növekedésre, cégük hatékonyságának javulására számíthatnak. Könyvelés árak itt.

Kommunikál.

Nem csak elérhető vagy visszahív, de a felmerülő kérdésekre készséggel, megfelelő szaktudással, közérthető módon válaszol is – így a jó könyvelő nem csupán megfelelően dokumentált, jól szerkesztett számhalmazt, hanem érthető, egyértelmű, használható információt ad át a cégvezetőnek.

Proaktív.

Mivel pontosan, precízen követi a bevételeket, kiadásokat és a cég teljes üzleti tevékenységét, átlátja a teljes könyvelést, azonosítani tudja a cégen belül az erősségeket és gyengeségeket, így pontosan rá tud mutatni azokra a pontokra, ahol javításra, fejlesztésre, racionalizálásra van szükség. Könyvelés 

Mi több, ezt meg is teszi!

Fontos!

Ha cégvezetőként csak arra vágyik, hogy a „papírmunka” le legyen tudva, ki legyen pipálva, akkor ne válasszon jó könyvelőt!

A jól végzett könyvelés plusz kihívások elé állíthatja, és könnyen meglehet, hogy nem hagyja vállalkozását a kényelmes langymeleg pocsolyában dagonyázni. Könyvelés Szeged, könyvelő iroda Szeged!

Hívjon minket most az alábbi elérhetőségeinken itt!

Érdeklődne, esetleg kérdése lenne? Kérem forduljon felénk bizalommal.