1149 Budapest,
Angol u. 38. 2/110.

09:00 – 16:00

Hétköznap

Ajánlat kérés

Könyvelés

KÖNYVELÉS SZOLGÁLTATÁSUNK ERŐSSÉGEI A MODERN TECHNOLÓGIÁK ALKALMAZÁSÁRA ÉPÜLNEK!

Könyvelés Budapest, könyvelő Budapest, könyvelés árak, könyvelő árak,

A modern könyvelési módszerek együttes alkalmazásával a könyvelés új szintre emelhető. Az az ügyfél, aki nyitott rá, szakíthat számos olyan könyvelési hagyománnyal, amit csak nyűgnek, vagy felesleges költségnek érez!

Szükségtelen személyesen elvinni a számlákat a könyvelőhöz. Nem szükséges feltétlenül papíron kiállítani a számlákat, és postázni azokat a távoli ügyfeleknek.

Nem kell kétszeresen dolgozni a beérkező befizetésekkel — egyszer a teljesítés, egyszer pedig a könyvelés miatt.

Biztosan ismeri azokat a könyvelőprogramokat, amik csakis a könyvelő saját számítógépén érhetőek el. Nos, mi nem ilyen programmal dolgozunk.

Az általunk használt könyvelőprogram “felhőben” működik, ami azt jelenti, hogy egy olyan távoli (de hazai), többszörösen biztosított és archivált rendszeren fut, ami az interneten keresztül bárhonnan elérhető.

Így a programmal nemcsak a könyvelőink dolgozhatnak, hanem vezetői információkat az ügyfelek is elérhetnek belőle.

Könyvelés Budapest, könyvelő Budapest, könyvelés árak, könyvelő árak

Könyvelés

A felhő alapú ügyviteli rendszer lényege az, hogy a könyvelési és egyéb ügyviteli adatok számítógépről vagy akár okos telefonról vagy tablet-ről elérhetőek. Ez a táv ügyviteli rendszer a különböző felhasználói jogosultságoknak megfelelő lekérdezéseket vagy műveleteket enged meg.

A könyvelő például teljes körű jogosultsággal rendelkezik, míg az egyéni vállalkozó, vagy a Kft–Bt–alapítvány adminisztrátora adott esetben csak új kimenő számlákat tud létrehozni.

Megint mások a példa kedvéért kaphatnak jogosultságot a raktárkészlet kezelésére (készletgazdálkodási modul). A cégvezető pedig rendelkezhet cash-flow elemzéssel, vagy lekérdezhet más, számára fontos információkat a naprakész könyvelési adatokból.

Tapasztalatok a felhőből, avagy könyvelő iroda a felhőben

Ügyfeleink egyre jelentősebb része választja a digitális utat, felhőbe tölti fel a ki- és bejövő számlákat, kapcsolódó szerződéseket és egyéb állományokat, nem pedig hagyományos úton, papír alapú számlák személyes átadásával juttatják el azokat könyvelésre az irodánknak. 

A könyvelő irodánkban régebben hagyományos, telepített könyvelőszoftvereket használtunk, a cégek általában havonta juttatták el számunkra az addigra felgyülemlett iratanyagot, amit azután le kellett fűzni, iktatni, illetve rendezni kellett, és csak ezután következhetett a könyvelés szakmai része.

Erre azután alig pár nap állt rendelkezésre, hiszen az adott hónapot követő hónap 12-én már adatot kellett szolgáltatni az adóhatóság felé, illetve fizetni kellett a különböző járulékokat, adókat.

A kapkodás, a kampányszerű munka most szintén megszűnt, mert a számlák folyamatosan kerülnek fel a felhőbe, azokat az ügyfelek vagy az általuk megbízott partnercég munkatárai szkennelik és ellátják vonalkóddal, illetve sor kerül a dokumentumok iktatására is, a könyvelő iroda pedig naprakészen, folyamatos jelleggel vezetni tudja a könyvelést.

Ha pedig bármilyen dokumentumra, információra van szükség (például dolgozói állomány adatai), akkor nem megy el az idő az akták keresgélésével, a sok ezer dokumentum között való kutakodással, fénymásolgatással, hiszen mindent nagyon gyorsan el lehet érni digitálisan!

Ráadásul a papír alapú akták tárolása egyre nagyobb kockázattal jár, hiszen egy esetleges káresemény, például akár egy egyszerű csőtörés bekövetkezése esetén ellehetetlenült volna a működésünk, hisz nem kis kellemetlenséget okozott volna egy adóellenőrzéskor, ha szétázott papírokkal kellett volna alátámasztunk egy áfa-visszaigénylés jogosságát.

Most az adatok egy nagy biztonságú, többszörösen is biztosított adatközpontban találhatók, redundáns módon. Adótanácsadás itt!

Könyvelés Budapest, kedvező könyvelés árak! Könyvelés árakról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén. 

Cégünknél a könyvelő árak nagyon kedvezőek,! Bérszámfejtés szolgáltatásra is szüksége van? Hívjon minket bizalommal!

+36 70 4272804

info@adoabc.hu


Könyvelés Budapest, könyvelő Budapest, könyvelés árak, könyvelő árak

Könyvelés

Érdeklődne, esetleg kérdése lenne? Kérem forduljon felénk bizalommal.