1149 Budapest,
Angol u. 38. 2/110.

09:00 – 16:00

Hétköznap

Ajánlat kérés

Bemutatkozás

KEDVES ÉRDEKLŐDŐ!

Jenei Gyöngyike vagyok (tényleg így vagyok anyakönyvezve :) ), a Tanto Meno Kft. ügyvezetője. Engedd meg, hogy röviden bemutassam irodánkat! Könyvelő irodánk jelenleg (2015) rajtam kívül 5 állandó munkatárssal dolgozik. 32 éves pályafutásom alatt ez a második saját könyvelő irodám. Természetesen a tudásvágytól hajtva folyamatosan képeztem magam pl: felszámolási szakasszisztens, minősített pályázatíró, belső auditor, társasházak gazdasági ellenőre képzéseken. Jelenleg adótanácsadói képzésen veszek részt. A két vállalkozásom között alkalmazottként is eltöltöttem pár évet.
A Tanto Meno Kft-t 2009-ben alapítottuk. Sok éves tapasztalatomnak köszönhetően kértek fel 2009-ben az IMA ERP vállalat irányítási rendszer pénzügy és számvitel moduljának szakmai fejlesztési vezetőjének. 3 gyerekes anyuka vagyok, és szeretem a könyvelést is. :)

Fontos számomra az őszinte partneri kapcsolat, ezért álljon itt:
Számunkra ideális ügyfél, aki komolyan veszi vállalkozása napi pénzügyeit és a könyvelő szaktudását. A közös munkánkba akar energiát fektetni, és tudatosan élvezi könyvelőtől kapható, pénzügyi stabilitást segítő útmutatásokat. Ezt nem csak állítjuk, hanem bizonyítjuk is az irodánk által használt rendszerrel. Azonban nagyon fontos, hogy a közös rendszer használat akkor valósítható meg, ha az ügyfelünk is aktívan közreműködik a napi munkában. Ezzel időt és pénzt is spórolunk egymásnak!

Olvasson többet könyvelési szolgáltatásainkról is. Bérszámfejtés itt.

Adótanácsadó,

Érdeklődne, esetleg kérdése lenne? Kérem forduljon felénk bizalommal.